KURUMSAL

DURU BULGUR, TÜRKKUŞU’NUN 77’İNCİ YILI KUTLAMALARINDA…

Türk Hava Kurumu'nun havacılık faaliyetlerinin yürütüldüğü Türkkuşu'nun 77.kuruluş yıl dönümü kutlamalarında Duru Bulgur büyük beğeni topladı.

Türk Hava Kurumu'nun havacılık faaliyetlerinin yürütüldüğü Türkkuşu'nun 77. kuruluş yıl dönümü 6 Mayıs’ta , Türkkuşu Etimesgut Tesislerinde düzenlenen törenle kutlandı.

Duru Bulgur Türkkuşu’nun 77. Kuruluş yıl dönümü etkinliklere katılarak, pilav ve hediye dağıtımında bulundu. Farklı çeşitlerde yapılan bulgur pilavı, törene katılan Türk Hava Kurumu, Türkkuşu personeli ve Ankara Halkının ilgisini ve beğenisini topladı.

Türkkuşunun 77. Kuruluş yıl dönümü törenine, THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten, Eski Yök Başkanı Varşova Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan, THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın ve Türkkuşu Genel Müdürü Serhat Büyükayan katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende daha sonra Türkkuşu tarihçesi okundu. THK genel Başkanın konuşmasının ardından , Uçuş Eğitim Okul Müdürü Elif Ünal ve mezun kursiyerler adına bir kursiyer de konuşma yaptı. Konuşmalardan sonra yeni mezun olan 24 kursiyerin mezuniyet törenleri yapıldı. Törenin sonunda model uçak, motorlu yelken kanat ve yamaç paraşüt gösterileri, planör akrobasi gösterisi, yangın uçağı su atma gösterisi ve paraşüt gösterisi yapıldı

17 Mayıs 2012 Perşembe

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı