KURUMSAL

DURU BULGUR’DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK!

Tüketicilerine, doğal, sağlıklı ürünleri sunmayı misyon edinmiş, Türkiye’nin lider bulgur üreticisi, bu kez de Kızılay’ın düzenlediği, Kan Bağışı Kampanyasına destek verdi.

Duru Bulgur Karaman Fabrikasında 21 Şubat günü düzenlenen bağış günü, Duru Bulgur çalışanlarının yoğun ilgisiyle sonuçlandı. Sağlık nedeniyle kan veremeyenlerin dışında, tüm Duru Bulgur çalışanları sağlık görevlilerin kontrollerinden sonra kan bağışında bulundular.

Kan bağışı ile ilgili Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru “Çalışanlarımıza ve tüketicilere karşı sorumluluğumuzun yanı sıra bizden yardım bekleyen kişilere karşı da sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz ve mümkün olan her durumda bizler bu sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. Sağlık nedeniyle kan bağışında bulunamasam da çalışanlarımız “ Kan bağışı hayat kurtarır” bilinci ve sorumluğuyla kanlarını bağışlamışlardır. Tüm çalışanlarımıza gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Umuyoruz ki bu desteğimiz, Türkiye’nin kanayan bir yarası olan kan bağışı yetersizliğine bir nebze ışık tutar ve örnek olur. Duru Bulgur ailesi olarak, insana ve doğaya olan saygı ve sevgimizle dün olduğu gibi bugün ve yarın da tüm sorumluluklarımızı yerine getireceğiz“ dedi.

22 Şubat 2014 Cumartesi

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı