KURUMSAL

KARİYER GÜNLERİ-3 KMÜ'DE İHSAN DURU KONFERANSI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığı tarafından düzenlenen Kariyer Günleri’nin konuğu olarak Duru Bulgur Gıda San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru öğrencilere bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Yunus Emre Konferans Salonunda 06 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’te gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemal Esengün ve Prof. Dr. Mehmet Karataş, üniversitenin idari ve akademik personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Bulgur’un sanki ikinci sınıf bir yiyecek gibi düşünüldüğünü belirten Duru,“Oysa Türkiye’de çok yoğun tüketiliyor. Önümüzde çok büyük bir pazar var. Dünyada çok yoğun bir pirinç tüketimi olduğunu biliyoruz. Düşünsenize pirincin yanına bulguru da ilave edelim. Ne demek istediğim o zaman anlaşılır. Amacımız bulgurun algısının kentleşmesi. Biz şimdi bunun için çaba harcıyoruz.”dedi.

Programın sonunda “Toplantının gençler için çok faydalı olduğu kanaatindeyim” diyen Prof. Dr. Kemal Esengün günün özetini yaparak öğrencilere “hedefinizi koyacaksınız çalışacaksınız, kendinize inanacaksın en önemlisi de sabırlı olacaksınız. Bu toplantıda ön plana çıkan konulardan biri de sabır oldu. 1930’lardan beri faaliyet gösteren bu firma son 15 yılında şahlanmış. Bu sabır gösterilmese bu başarı olmazdı.” dedi.

06 Nisan 2011 Çarşamba

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı