KURUMSAL

DURU BULGUR, BURSA’DAKİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE BULGUR ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

3 Mart tarihinde, Bursa Altınşehir Okullarında, düzenlenen bulgur etkinliğinde, Duru Bulgur yaşları 5 ile 10 arasında değişen miniklere uygulamalı bulgur eğitimi verdi.

Dört bin yıllık bulgur geleneğine sahip çıkarak gelecek kuşaklara aktarımı konusundaki faaliyetleri ile her geçen gün yeni başarılara imza atan Duru Bulgur, bu kez anaokulu ve ilkokul öğrencilerine bulgur eğitimi verdi. 420 minik öğrenci, öğretmenleri ile birlikte katılım gerçekleştirdi.

Duru Bulgur Pazarlama Direktörü Ayşe Sarımehmet tarafından verilen eğitimde, bulgurun beslenmemizdeki önemine, üretim sürecine ve faydalarına değinildi. Sağlıklı ve güçlü olabilmemiz için bulgur tüketmemizin gerekliliğini keyifli bir dille anlatan Sarımehmet’e; hem eğitici hem eğlenceli geçen eğitimde, minikler bulgur ile ilgili merak ettikleri soruları yöneltti.

Bulgur eğitiminin sonunda, 420 öğrenci öğretmenleri eşliğinde Duru Bulgur’un tescilli ürünü Başbaşı Bulgur ile Ballı Meyveli Bulgur Salatası hazırladı. Etkinliğin sonunda miniklere eğitim sertifikası annelerine ise Tarihinden Tarifi bulgur kitabı hediye edildi.

04 Mart 2017

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı