KURUMSAL

DURU BULGUR KARAMANLILAR DERNEĞİ BEKİR SITKI ERDOĞAN’I ANMA KONSERİNE DESTEK VERDİ

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği müzikseverlere muhteşem bir gece yaşattı.

Bulgur tarafından desteklenen gecede Bekir Sıtkı Erdoğan’ı anlatan slayt gösterisi ile başlayan programda Karamanlılar Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Konferans Salonunda adeta bir müzik şöleni yaşandı.

Eğitimcilerin, iş adamlarının, öğrencilerin, halkın ve Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinin bulunduğu geceye yoğun katılım sağlandı. TRT Ankara Radyosu ses ve saz sanatçılarının seslendirdiği gecede değerli milli şair Bekir Sıtkı Erdoğan eserlerinin yanı sıra Ekrem Güyer, Gündoğdu Duran ve Hüseyin Soysal gibi bestekârların eserleri de okundu.

Ankaramader başkanı Veli Bozkır, 3 yıl önce kurulan koronun 3.yılında 12.konseri gerçekleştirmenin verdiği gururu dile getirdi. Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan değerli şair Bekir Sıtkı Erdoğan anısına düzenlenen gecede; yazdığı şiirler, Karaman ‘a hasretliği ve duygularını şiirlere döken örnek bir kişilik oluşu ile bizler için gurur kaynağı olduğunu belirtti. Böylesine anlamlı ve değerli bir geceye Duru Bulgur’un katkılarından ve desteklerinden ötürü şükranlarını dile getirerek sözlerine devam etti.

Gecenin sonunda, konseri maddi ve manevi destekleyen Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru’ya ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Duru’ya teşekkür plaketi verildi.

12 Aralık 2015

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı