KURUMSAL

ŞAMPİYON SPORCULAR TEŞEKKÜR İÇİN DURU BULGUR A.Ş.’DE

Sporu destekleyen ve sporcuların maddi ve manevi her zaman yanında olan Duru Bulgur A.Ş., gençlerin başarısıyla gurur duydu.

Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından düzenlenen 4.yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası, 7-10 Temmuz 2011 tarihleri arasında 36 ülkeden toplam 316 sporcunun katılımı ile Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yapıldı.

Şampiyonada on üç Türkiye birinciliği, beş uluslarası birincilik, iki Balkan birinciliği, Avrupa birinciliği, Dünya birinciliği, Dünya üçüncülüğünü alan gençlerimiz mutluluklarını Duru Bulgur’la paylaştı. Rakiplerini yenerek 33 kg’da şampiyon olan Selahattin Akbaş ve kardeşi Selçuk Akbaş, antrenörleriyle birlikte, kendilerine maddi ve manevi destek olan sponsorları Duru Bulgur A.Ş.’yi ziyaret ederek, teşekkür etti. Duru Bulgur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan’ı İhsan DURU ve Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Emin DURU gençlerin başarılarından dolayı onları tebrik ederek, Avrupa Şampiyonu Selahattin Akbaş ve kardeşi Türkiye Şampiyonu Selçuk Akbaş’ı altınla ödüllendirdi.

21 Temmuz 2011 Perşembe

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı