KURUMSAL

KARAMANIN GURURU SPORCULAR DURU BULGUR’DA!

Karaman Performans Kulübü, Tekvando dalındaki milli sporcular ve Antrenörleri Ali Can, 30 Ekim tarihinde Duru Bulgur fabrikasını ziyaret ettiler.

Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru ve Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı M. Emin Duru, sporcuların bu ziyaretinden oldukça memnun olduklarını, Karaman Performans Kulübüne desteklerinin her zaman devam edeceğini belirttiler. Karamanın başarılı minik sporcuları ve antrenörleri Ali Can Bey’de maddi ve manevi desteklerinden dolayı Duru Bulgur’a ve Duru Bulgur ailesine teşekkür etti.

Karaman Performans Kulübü Tekvando dalındaki sporcular, Karaman’a büyük başarılar getirerek, hem tekvando sporunun tanıtılması ve bu sporun yapılmasının teşviği anlamında katkıda bulunmuş hem de uluslararası arenada katıldıkları müsabaka ve aldıkları başarılarla Karaman’ın ve Türkiye’nin tanıtılmasında büyük rol oynamışlardır. Birçok başarılara imza atan Karaman Performans Kulübü Tekvando dalındaki milli sporculardan Ayşegül Funda Alp, Selahattin Akbaş ve Selçuk Akbaş Türkiye’yi temsilen 2016 olimpiyatlarına katılacaklar.

30 Ekim 2013 Çarşamba

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı