KURUMSAL

DURU BULGUR DÜNYANIN EN BÜYÜK TURİZM FUARINDA

Duru Bulgur, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan Emitt Fuarında ikram ettiği bulgur pilavlarıyla büyük beğeni topladı.

Dünyanın en büyük 5. Turizm Fuarı (Emitt İstanbul ) 24-27 Ocak tarihlerinde Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezinde düzenlendi.

Bu sene 17.si düzenlenen fuarda 70 ülkenin katılımı 4500 uluslararası katılımcı firma ve Türkiye’nin 150 şehri ve beldesi fuardaki yerini aldı. Fuarda her il ve belde kendi kültüründeki geleneklerini, mutfağını, oyunlarını müziklerini tanıtırken, Karaman ili de gönüllerin şairi Yunus Emre’yi Türkçeyi resmi dil ilan eden büyük devlet adamı Karamanoğlu Mehmet Bey’i, tarihi ve kültürel dokuyu yansıtan mekânları tanıtırken, Karaman ile özdeşleşmiş Karamanın meşhur bulgur pilavı da işin erbabı, Duru Bulgur tarafından tanıtıldı. Taş değirmenlerde en kaliteli bulguru üreten , Karaman firması Duru Bulgur, lezzetli ve doğal bulguruyla ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. Tattırımın yanı sıra standa gelen ziyaretçilere Duru Başbaşı ürünü ve Bulgur yemeklerini içeren Bulgur kitabı hediye edildi. Ziyaretçilerin bulgur pilavı tadımı için adeta sıraya geçtiği fuarda Karaman standı ziyaretçilerin akımına uğradı. Çeşitli il valileri ve yardımcılarının yanı sıra Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ’da Karaman standını ziyaret etti.

02 Şubat 2013 Cumartesi

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı