KURUMSAL

EN BÜYÜK GIDA FUARINDA, EN BÜYÜK LEZZET ŞÖLENİ!

Duru Bulgur, 5 -9 Ekim 2013 tarihleri arasında, Almanya’nın Köln şehrinde, iki yılda bir düzenlenen dünyanın en büyük gıda fuarı olan, Anuga Fuarına katıldı.

Yaklaşık 6.700 firmanın katıldığı, dünyanın birçok ülkesinden profesyonellere kapılarını açan Anuga Fuarı, bu sene de oldukça yoğun geçti. Dünyanın en kapsamlı ve en önemli gıda fuarında Duru Bulgur, 48 m2 lik şık standıyla hem göze, hem de standa gelen ziyaretçilere verilen ikramlıklarla damaklara hitap etti.

Bulguru tanımayan halklara bulguru tanıtmayı kendine misyon edinmiş olan Duru Bulgur , Anuga Fuarında stant içerisinde tadım yaparak, bulgurun tadılmasına vesile olurken bir yandan da bulgurun nasıl pişirileceğini, bulgur ve sağlık ilişkisini anlatan yemek kitaplarını da standa gelen ziyaretçilere hediye etti. Tüm ürün grubunun sergilendiği Anuga Fuarında, bu yıl ürün portföyüne yeni bir seri ekleyen Duru Bulgur, Duru Dual serisini de fuarda görücüye çıkardı. Ziyaretçiler tarafından ürün içeriği ve paket dizaynı bakımından ilgiyle karşılanan Duru Dual Bulgur serisi, kullanım kolaylığı ve lezzeti bakımından yerli ve dünya mutfakların gözdesi olmak için oldukça iddialı bir ürün. Mantarlı , Şehriyeli, Nohutlu ve Mercimekli Bulgur olmak üzere 4 farklı çeşitten oluşan Duru Dual bulgurları, hiçbir koruyucu madde içermiyor ve geleneksel bulgur lezzetinin yanında 15 dakika da hazırlanabilmesiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor.

11 Aralık 2013 Çarşamba

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı